Symmetrical Personal Training | Hypoxi | Power Plate | Icoone®

Αρχική   |   english | ελληνικά | русский   |   Φωτογραφίες   |   Πρόγραμμα Μαθημάτων | Επικοινωνία  
   
 
Hypoxi | Power Plate | Spa Massage | Personal Training | Icoone | Pilates

Φυσική Θεραπεία Massada

Η φυσική θεραπεία Massada είναι μια αποκλειστική σειρά προϊόντων περιποίησης και θεραπειών, τα οποία εστιάζονται σε μια ολιστική προσέγγιση για την επίτευξη της ομορφιάς και την αρμονία της υγείας. Οι θεραπείες και τα προϊόντα της Massada δημιουργήθηκαν με τη φιλοσοφία ότι η φύση είναι η καλύτερη πηγή της ομορφιάς και είναι σημείο αναφοράς για υψηλή ποιότητα και καινοτομία στην αισθητική και στις φυσικές θεραπείες. Τα φυσικά προϊόντα Massada διατίθενται στο Symmetrical, όπου μπορούν να γίνουν επίσης όλες οι θεραπείες στις καμπίνες. Τα προϊόντα διατίθενται επίσης για λιανική πώληση στο Symmetrical και σε επιλεγμένα ξενοδοχεία και αισθητικούς.


Massada Natural Therapy Massada Natural Therapy Massada Natural Therapy Massada Natural Therapy

Η Massada δημιουργεί τα προϊόντα της από τα ορυκτά και την λάσπη της Νεκράς Θάλασσας, το χαμηλότερο υψόμετρο στην επιφάνεια της γης, που βρίσκεται στη νότια περιοχή του Ισραήλ. Το όνομα των προϊόντων προέρχεται από την τοποθεσία των αρχαίων παλατιών και οχυρώσεων Massada (ένα Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς), η οποία βρίσκεται επάνω σε ένα βραχώδες οροπέδιο κοντά στη Νεκρά Θάλασσα.

Εκτός από ορυκτά και λάσπη της Νεκράς Θάλασσας, η Massada χρησιμοποιεί τις καλύτερες πρώτες ύλες, οι οποίες επιλέγονται από διαφορετικά μέρη του κόσμου, συμπεριλαμβανομένης της Αιγύπτου, της Ιαπωνίας, της Σενεγάλης και τα δάση της Χιλής. Οι φόρμουλες των προϊόντων περιέχουν φυσικά ενεργά στοιχεία από συστατικά όπως μαργαριτάρι, γιαούρτι ζελέ, υγρή χρυσή μους, χαβιάρι, καθώς και φυτικά εκχυλίσματα, έλαια πρώτης ψυχρής έκθλιψης, άλατα, βιταμίνες και νερό ανθών.

Η φυσική θεραπεία Massada ιδρύθηκε από την Begoña Vega, η οποία έχει ερευνήσει με πάθος πάνω από 30 χρόνια τρόπους που θα βοηθήσουν στην επίτευξη εξωτερικής ομορφιάς του σώματος και εσωτερικής ισορροπίας, καθώς και μιας γενικής ευημερίας μέσα από ότι καλύτερο έχει να προσφέρει η φύση. Η έρευνα της Vega οδήγησε στην ανάπτυξη της μεθόδου Ecoa, μια καινοτόμο ιδέα θεραπείας, που περιλαμβάνει την ενέργεια, το χρώμα και το άρωμα. Η μέθοδος Ecoa βοηθά στην πρόληψη των ζημιών, στην καθυστέρηση της γήρανσης, στην βελτίωση της ποιότητας ζωής και στην ενίσχυση της ομορφιάς. Η αποτελεσματικότητα της μεθόδου Ecoa βασίζεται σε μια συλλογή βιοθεραπευτικών επιστημονικών κλάδων, όπως η μορφολογία, αρωματοθεραπεία, acupressure, κινησιολογία, χρωματοθεραπεία, φυσιοθεραπεία, φυτικά φάρμακα, και υδροθερμικές τεχνικές. Οι θεραπείες εφαρμόζονται από εκπαιδευμένους επαγγελματίες, οι οποίοι έχουν πλήρη γνώση των φυσικών προϊόντων θεραπείας Massada και των τεχνικών εφαρμογής.

Οι σειρές των ιδιαίτερα πολυτελή προϊόντων Massada περιλαμβάνουν κρέμες αντιγήρανσης προσώπου, serums, μάσκες, τονωτικά και γαλακτώματα καθαρισμού, αρωματικά και αιθέρια έλαια, διαιτητικά προϊόντα και προϊόντα φυτοθεραπείας, μια σειρά προϊόντων για ειδικές θεραπείες, όπως η λεύκανση του δέρματος και του δέρματος με προδιάθεση στην ακμή, λιπαρό δέρμα, μια γραμμή αντηλιακών προϊόντων, καθώς και μια σειρά προϊόντων για άντρες. Τα προϊόντα είναι αρκετά ήπια, ώστε να χρησιμοποιηθούν χωρίς παρενέργειες και είναι κατάλληλα για όλους τους τύπους δέρματος.

Οι θεραπείες σώματος περιλαμβάνουν θεραπείες με φύκια κατά της κυτταρίτιδας και θεραπείες με καφέ, μορφολογική θεραπεία που διορθώνει τις ανεπάρκειες του μεταβολισμού, θεραπεία μετά τον τοκετό που αφαιρεί το περιττό υγρό και εξαλείφει το συσσωρευμένο λίπος το οποίο είναι αποτέλεσμα των ορμονών της εγκυμοσύνης και θερμικές θεραπείες που μειώνουν το στρες και βελτιώνουν την κυκλοφορία.

Επειδή η φυσική θεραπεία Massada επικεντρώνεται σε μια ολιστική προσέγγιση και όχι μόνο σε ένα συγκεκριμένο προϊόν, οι θεραπείες μπορούν να προσαρμοστούν για να παρέχουν τα καλύτερα εξατομικευμένα αποτελέσματα.

Καλέστε μας τώρα στο 25366200 ή 99652864 για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα Massada Natural Products

HYPOXI in Cyprus at Symmetrical Personal Training | Design your body Power Plate in Cyprus at Symmetrical Personal Training | my body, my time Icoone at Symmetrical | the Multi Micro Alveolar Stimulation Massada Natural Products at Symmetrical
Fish_Spa Hypoxi Power_Plate Pilates Zumba Yoga PRGF Spa_Massage Personal_Training Icoone Beauty_Therapies